دنیاطلبی، مادیگرایی، اشرافیگری و تشریفات گریبان برخی مسئولان را گرفت
به گزارش فارس، مقام معظم رهبری با اشاره به موج اسلامخواهی در منطقه بر خلاف اسلامهراسی شدیدی که دستگاههای تبلیغاتی غرب از طریق رسانههای خود و هالیوود انجام میدادند، فرمودند: آنها در اسلامهراسی و حکومـتاسلامی هراسی خود که از لج جمهوری اسلامی انجام میدادند شکست خوردند.
ایشان همچنین انزوای رژیم صهیونیستی را یکی از اثرات بسیار مهم انقلابهای منطقه عنوان و تأکید کردند: رژیم صهیونیستی یک غده سرطانی واقعی است و باید قطع شود و انشاءالله قطع خواهد شد.
مقام معظم رهبری همچنین با اشاره به قیام مردم بحرین خاطرنشان کردند: به توفیق الهی مردم بحرین پیروز خواهند شد.
ایشان همچنین با اشاره به ادعای حکام بحرین مبنی بر دخالت جمهوری اسلامی ایران در این کشور، این ادعا را دروغ خوانده و فرمودند: ایران هرجا دخالت کند صریحاً اعلام میکند. برای مثال ما در ضدیت رژیم صهیونیستی دخالت کردیم که نتیجه آن هم پیروزی در جنگهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه شد. بعد از اینهم هر کس با رژیم صهیونیستی مخالفت کند پشتیبان او هستیم و کمکش میکنیم.
آیتالله خامنهای همچنین ادامه دادند: اینکه حاکم جزیره بحرین اعلام می کند که ما در این کشور دخالت میکنیم حرف نادرستی است چرا که اگر در قضیه بحرین دخالت میکردیم ماجرا جور دیگری میشد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای در بخش دیگری از خطبه ها تأکید کردند: گرایش دنیاطلبی، مادیگرایی، اشرافیگری و تشریفات گریبان برخی مسئولین ما را گرفت و کم کم قبح آن از بین رفت.
حضرت آیتالله العظمی سیدعلی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در ادامه خطبههای نماز جمعه این هفته تهران با اشاره به نقاط ضعف کشور، تصریح فرمودند: نقاط ضعفها خطرهایی است که در سر راه ماست و در این مدت وجود داشته است.
ایشان افزودند: گرایش دنیاطلبی، مادیگرایی، اشرافیگری و تشریفات گریبان برخی مسئولین ما را گرفت و یواش یواش قبح آن افتاد.
رهبر معظم انقلاب در ادامه فرمودند: وقتی ما مسئولان اینطور شدیم، این سرازیر میشود به مردم. استفاده از ثروت به شکل نامطلوب که در برخی انسانها به طور طبیعی هست، وجود داشت و متأسفانه اسراف و مصرفزدگی هم وجود دارد.
حضرت آیتالله العظمی خامنهای از مصرفزدگی و اسراف به عنوان یکی دیگر از خطرات پیش روی کشور عنوان کردند و فرمودند: وقتی میگویند فلان چیز کم است، مردم هجوم میآورند و آن را جمع میکنند در حالیکه آنها را نیاز ندارند. خوب این محصول اگر هم کم نباشد، کم میشود، چون مردم به آن هجوم میآورند.
ایشان با بیان اینکه ما در علم و سیاست پیشرفت کردهایم اما به موازات پیشرفتهای علمی، پیشرفت اخلاقی و تزکیه نفس پیدا نکردهایم، این عامل را موجب عقبماندگی دانستند.