ردپای موسوی‌خوئینی‌ها در اختلاف انتخاباتی جبهه اصلاحات/ چه کسانی از عارف در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت می‌کنند؟

ردپای موسوی‌خوئینی‌ها در اختلاف انتخاباتی جبهه اصلاحات/ چه کسانی از عارف در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت می‌کنند؟

نزاع حزب کارگزاران سازندگی با حزب اتحاد ملت(جبهه مشارکت سابق) عمق بیشتری یافته و طرفین تلاش می‌کنند که یکدیگر را متهم کنند و این دعواها هرازچندگاهی نیز علنی می شود.بولتن جهان‌نیوز به برخی لایه‌های پنهان اخبار و رویدادهای سیاسی و فرهنگی ایران خواهد پرداخت. شانزدهمین شماره این بولتن را در ادامه می‌خوانید.

ردپای موسوی‌خوئینی‌ها در اصلی‌ترین اختلاف انتخاباتی در جبهه اصلاحات

نزاع حزب کارگزاران سازندگی با حزب اتحاد ملت(جبهه مشارکت سابق) عمق بیشتری یافته و طرفین تلاش می‌کنند که یکدیگر را متهم کنند و این دعواها هرازچندگاهی نیز علنی می شود. در این میان اختلاف این دو حزب موثر در جبهه اصلاحات همواره دعوای قدرت و به دست گرفتن روند مدیریت انتخابات ها بوده است.

کارگزاران در شیوه حضور و نوع نگاه به انتخابات و همچنین کاندیدا مطلوب جبهه اصلاحات با حزب اتحاد ملت اختلاف نظر جدی دارند. اما به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی ریشه اصلی همه این اختلافات به این موضوع برمی گردد که  محمد خاتمی بسیار متأثر از حزب اتحاد ملت عمل کرده و رای به تصمیم سازی های این حزب می‌دهد. کارگزارانی ها تمایل چندانی به برجسته شدن نقش لیدری مجمع روحانیون مبارز و شخص سید محمد خاتمی نداشته و برخی از فعالین اصلاح طلب تصریح دارند که لایه رادیکال حزب اتحاد ملت تحت تأثیر تفکرات موسوی‌خوئینی‌ها قرار دارد.

 چه کسانی از عارف در انتخابات ۱۴۰۰ حمایت می‌کنند؟

طی چند ماه اخیر از فعالیت های سیاسی محمدرضا عارف اخبار خاصی منتشر نمی شود و او پس از کناره گیری از ریاست شورای عالی اصلاحات، در میان اصلاح طلبان نیز چندان مورد توجه نبوده است. عارف در چشم بسیاری از اصلاح طلبان دلیل ناکارآمدی فراکسیون امید در مجلس دهم و یکی از عوامل افول اجتماعی و سیاسی اصلاح طلبان محسوب می‌شود. اما برخی بررسی‌های خبرنگار جهان نیوز نشان می دهد که محمدرضا عارف تیم او از فعالترین گروههای اصلاح طلب هستند و اقداماتی را هم برای انتخابات ۱۴۰۰ در حال انجام هستند.

به اعتقاد برخی از فعالین سیاسی در صورتی که عارف برای انتخابات ۱۴۰۰ کاندیدا شود، چهره های همچون تقی آزاد ارمکی، محمدرضا تاجیک، جعفر توفیقی و سیدحسن رسولی، زهرا نژاد بهرام و تعدادی از نمایندگان مجلس دهم و اعضای فراکسیون امید با او همکاری خواهند کرد.

آمار قابل توجه درباره اعتراضات آبان ۹۸

بر اساس یک نظرسنجی صورت گرفته شده اکثریت مردم با وجود نارضایتی شدید نسبت به وضعیت اقتصادی با تجمعات و اعتراضات در آبان ۹۸ مخالفت کرده اند، و ۷۳/۴ درصد مخالف جدی ادامه اعتراضات اینچنیی هستند. در این میان بخشی از مردم مصاحبه شوندگان معتقدند که میزان آزادی بیان برای طرح اعتراضات باید افزایش یابد. در همین حال این نکته که آزادی اجتماعی نباید مخل امنیت در جامعه باشد مورد تاکید حدود ۹۰ درصد پرسش شوندگان قرار داشته است.

منبع: خبرگزاری فارس

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.